Veiligheidsglas

Letselbeperkend glas

Bescherming tegen verwondingen:

Als in uw huis een ruit breekt, bijvoorbeeld doordat er iemand tegenaan loopt of doordat een deur of raam dichtwaait, kunnen glasscherven een risico vormen voor u en uw kinderen. Als u dit risico wilt voorkomen, kunt u kiezen voor gelaagd glas. Deze blijft ook na breuk gewoon op zijn plaats waardoor verwondingen worden voorkomen. Naast het gelaagde glas, kennen we ook nog gehard veiligheidsglas. Dit glas wordt gebruikt voor deuren en tafelbladen, bij een breuk valt de glasplaat uiteen in duizenden kleine stukjes

Inbraakwerend glas

Beveiliging tegen inbraak:

Ruiten vormen een kwetsbaar onderdeel van de woning als het gaat om inbraakbeveiliging. Voor de doorgewinterde inbreker vormt traditioneel glas nauwelijks een barrière. Ook hier kan gelaagd glas uitkomst bieden. Dit glas maakt het ongewenste bezoekers een stuk lastiger en heeft daardoor ook een afschrikkende werking.

Brandwerend glas

Bescherming tegen brand:

Met name in huizen waarin veel glas wordt verwerkt is het verstandig speciaal glas toe te passen om de brandveiligheid te waarborgen. Dit glas is samengesteld uit één of meer brandwerende tussenlagen.

Neem contact met ons op

Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op per telefoon 0180-444093 of stuur een e-mail naar info@deraadglas.nl.