Isolatieglas

Geluidsisolatie glas

In bepaalde situaties kan het prettig of zelfs noodzakelijk zijn om hinderlijke geluiden buiten te houden (denk aan weg-, spoor- en luchtverkeerslawaai, maar ook luidruchtige buren). Met het oog daarop zijn speciale glassoorten ontwikkeld, waarmee ongewenste geluiden tot een acceptabel of zelfs onhoorbaar niveau kunnen worden gereduceerd.

Zonwering

Een comfortabel binnenklimaat betekent dat het niet alleen warm in de winter is, maar ook aangenaam in de zomer. Zeker in woningen met veel glas is het belangrijk om te voorkomen dat felle zonnestralen ’s zomers het comfort verstoren.

Isolatieglas standaard

Met warmte-isolerend glas houdt u, t.o.v. enkelglas, de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen.

Isolatieglas HR+

Bij HR+ dubbelglas is op één van de twee ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne metaallaag aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat een groot dee van de warmte naar de verblijfsruimte wordt teruggekaatst waardoor u meer energie kunt besparen.

Isolatieglas HR++

Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door een edelgas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om nog meer te besparen op uw energie kosten. We spreken dan over HR++ beglazing.

Neem contact met ons op

Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op per telefoon 0180-444093 of stuur een e-mail naar info@deraadglas.nl.