Kattenluik in glas

De Raad Glas in Rotterdam levert en installeert kattenluiken in het glas van deuren en ramen. Hierdoor kan uw kat altijd in- en uitlopen en hoeft u niet elke keer de deur van uw woning open te doen voor uw kat. Het voordeel van een kattenluik in glas is dat hiermee het hout of kunststof van de deur, de muur of het kozijn intact kan blijven en er geen gat in aangebracht hoeft te worden. Hierbij maakt het niet uit in welke soort glas het luik voor de kat wordt aangebracht, de enige voorwaarde is dat de ruit een minimale hoogte en breedte heeft van 30 centimeter.

Het aanbrengen van een kattenluik in bestaande ruiten van deuren en ramen behoort niet tot de mogelijkheden. Dus wordt er nieuw glas aangebracht. Wij hebben een samenwerking met www.kattenluiken.nl.

U dient uw keuze te maken uit het ruime aanbod van www.kattenluiken.nl voor het gewenste kattenluik speciaal voor in het glas. U plaatst de bestelling bij De Raad Glas en kunt daarmee profiteren van een aantrekkelijke korting van 10% op uw bestelling. Wij bestellen dan het kattenluik, leveren deze tezamen met het glas en zorgen voor een vakkundige en duurzame plaatsing van het geheel.

NEEM CONTACT OP

Neem contact met ons op

Afmetingen ruit

 

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Luiken van kattenluiken.nl

Alvorens een keuze te maken bij www.kattenluiken.nl kunt u altijd contact met ons opnemen voor een duidelijk advies over welke glassoort voor u het meest geschikt is. Een kattenluik moet doen waar het voor bedoeld is en geen tocht of andere ongemakken met zich mee brengen. Daarom bevelen wij de deugdelijke en duurzame producten van www.kattenluiken.nl aan. Wij zorgen ervoor om een goed geheel van glas en luik te bereiken, wat volledig aan uw verwachtingen voldoet, op het gebied van uitstraling, functionaliteit en duurzaamheid.

De kattenluiken zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen, u kunt hierbij denken aan een afsluitbaar klassiek kattenluik. Om te voorkomen dat 'vreemde' katten uw woning binnenkomen, kunt u ook kiezen voor een magnetisch luik, alleen uw kat met een magnetische halsbandsleutel kan naar binnen. Hetzelfde effect kan bereikt worden met een kattenluik in glas met infrarood slot, waardoor alleen uw kat(ten) de woning kan/kunnen binnenkomen.

Een goede montage van het luik in het glas is van belang om op termijn problemen te voorkomen. Wij zorgen voor een naadloze montage, waardoor het kattenluik stevig bevestigd wordt in het glas en er geen tochtgaten ontstaan. Met onze kennis van het integreren van een luik in welke soort glas dan ook, bent u altijd verzekerd van een vakkundig montage.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze? Neemt u dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Kattenluik met bediening via de app

Neem contact met ons op

Neemt u voor alle mogelijkheden contact met ons op per telefoon 0180-444093 of stuur een e-mail naar info@deraadglas.nl.